Honorar

Honorar pr. 01.09.2020

Individuel konsultation ved Specialistgodkendt psykolog: fra 1250 dkr

 

Ole Taggaard Nielsen tager både imod klienter med og uden henvisning fra praktiserende læger. Ved henvisning fra egen læge er egenbetalingen:  390 kr. for 1. konsultation og 320 kr for de efterfølgende konsultationer (vejl.priser). Den resterende del af honoraret ved henvisning dækkes af sygesikringen. Der gives tilskud ved medlemskab af Danmark og/eller anden privat forsikring.

Priser på supervision og undervisning efter aftale.

Honorarbetales via mobilepay nr. er: 353747. Husk at skrive fakturanr. i kommentarfeltet.

 

Private sundhedsforsikringer

Du kan selv have tegnet en sundhedsforsikring eller din arbejdsplads kan være omfattet af en sundhedsforsikring, der dækker udgifter i forbindelse med samtaler med en psykolog.

Tilskud ved medlemskab af sygeforsikringen Danmark

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark (gruppe 1, 2 eller 5) kan du få yderligere tilskud til dine udgifter til psykologsamtaler. Der er flere forskellige muligheder for tilskud. Hvis du har en henvisning fra din egen læge, får du 100-200 kr. pr. konsultation i tilskud, dog max 2400 kr. på 12 måneder. Dertil kommer det almindelige tilskud, som den offentlige sygesikrings tilskud giver. ACT Klinikken indberetter direkte til Danmark såfremt du ønsker dette. Husk blot at gøre os opmærksomme på dit medlemskab af Danmark ved opstart af samtaleforløb.

Vi er opmærksomme på, at de forskellige nye muligheder for henvisning og tilskud kan være forvirrende. Vi er opdaterede så tøv ikke med at kontakte os omkring dette.

Afbud

Eventuelt afbud bedes meddelt senest kl.12.00 dagen før konsultationen. Dette gælder ligeledes ved konsultation på mandage, efter helligdage og lignende. 

For klienter med lægehenvisning skal afbud ske senest dagen i forvejen inden kl.16.00.

Afbud hos Ole Taggaard Nielsen kan meldes pr. tlf. 25679499 (herunder SMS) eller pr. email: otn@actklinikken.dk

I tilfælde af udeblivelse og/eller for sen aflysning opkræves der honorar som aftalt.