Honorar

Honorar pr. 01.01.2023

Individuel konsultation ved Specialistgodkendt psykolog: fra 1300 dkr.

Medlemskab af Danmark giver et tilskud på: 300 dkr.

Klienter med lægehenvisning

Ole Taggaard Nielsen tager både imod klienter med og uden henvisning fra praktiserende læger. Ved henvisning fra egen læge er egenbetalingen: 449,18 kr. for 1. konsultation og 374,54 kr for de efterfølgende konsultationer (vejl.priser). Den resterende del af honoraret ved henvisning dækkes af sygesikringen. Der gives tilskud ved medlemskab af Danmark.

Der er vederlagsfri psykologbehandling til unge mellem 18-24 år med angst og depression. Dog er alle ydernummer psykologer underlagt et omsætningsloft knyttet til ordningen.

Supervision og faglig vejledning

Priser på supervision og undervisning efter aftale.

Betaling af honorar

Honorar betales fortrinsvis via mobilepay nr. er: 353747. Husk at skrive fakturanr. i kommentarfeltet.

Private sundhedsforsikringer

Du kan selv have tegnet en sundhedsforsikring eller din arbejdsplads kan være omfattet af en sundhedsforsikring, der dækker udgifter i forbindelse med samtaler med en psykolog.

Tilskud ved medlemskab af sygeforsikringen Danmark

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark (gruppe 1, 2 eller 5) kan du få yderligere tilskud til dine udgifter til psykologsamtaler. Der er flere forskellige muligheder for tilskud. Hvis du har en henvisning fra din egen læge, får du 100-200 kr. pr. konsultation i tilskud, dog max 2400 kr. på 12 måneder. Dertil kommer det almindelige tilskud, som den offentlige sygesikrings tilskud giver. ACT Klinikken indberetter direkte til Danmark såfremt du ønsker dette. Husk blot at gøre os opmærksomme på dit medlemskab af Danmark ved opstart af samtaleforløb.

Vi er opmærksomme på, at de forskellige nye muligheder for henvisning og tilskud kan være forvirrende. Vi er opdaterede så tøv ikke med at kontakte os omkring dette.

Afbud

Eventuelt afbud skal meddeles senest kl.12.00 dagen før konsultationen. Dette gælder ligeledes ved konsultation på mandage, efter helligdage og lignende. I tilfælde af udeblivelse og/eller for sen aflysning opkræves der honorar som aftalt.

Under “din side” i den elektroniske tidsbestilling fremgår dine aftaler, og her kan du om nødvendigt aflyse og/eller flytte din tid.

Afbud hos Ole Taggaard Nielsen kan også meldes pr. tlf. 25679499 (herunder SMS) eller pr. email: otn@actklinikken.dk